BH-en som prøvde å drepe meg

By | 8 listopadu, 2022

Først virket det som en for meg. Den hadde brede stropper som virket brede nok til å klemme skuldrene mine. Den hadde undertøy sterkt nok for en romferge (men laget for en kvinne…).

Det var imidlertid ikke særlig pent, en egenskap som mange „store“ deler. Jeg ville ha en fin BH selv om mannen min mener om BH er: „Det er det som er inni som teller“.

Det jeg trodde var den perfekte BH-en gjorde at jeg følte meg støttet, og jeg så til og med litt tynnere ut med alt på plass. Jeg tok veldig godt vare på den, hengte den til tørk slik pleielappen instruerte.

Så skjedde det noe. Det startet som en liten støt på siden, rett under armen min. Jeg ignorerte det først, og tenkte at jeg kunne fikse det. Hver gang jeg vasket den, trakk jeg tråden lenger og lenger tilbake, hver gang hullet ble større.

Til slutt ble jeg knivstukket samtidig i brystkassen og armhulen av et useriøst undertøy. Jeg kjempet mot det, men den brede delen av bærende undertøy holdt seg fast, ribbeina og armhulene forsvarte seg tappert.

Hver dag leser vi om nye vitenskapelige oppdagelser. Forskere har sendt mennesker ut i verdensrommet. Nye legemidler er utviklet for å behandle mange lidelser og sykdommer. Hver gang et nytt stoff kommer på markedet, ser vi annonser som ender med en myk forteller som sier med tenner at stoffet deres „kan forårsake…“ og deretter raskt rasler av en skummel liste over bivirkninger, fra høyt blodtrykk, Det ser ut til. Skandalen er alt!

Det er dyktige ingeniører som bygger toppmoderne broer og overganger, berg-og-dal-baner, komplekse maskineri og til og med gigantiske bygninger som tåler jordskjelv!

Hvorfor har ingen utviklet den perfekte BH-en? Jeg vet det er en briljant kvinnelig ingeniør der ute som sto opp om morgenen, satte jentene på plass og tenkte «det må finnes en bedre måte!».

Misforstå meg rett, jeg er veldig takknemlig for moderne vitenskapelige oppdagelser! Og jeg antyder ikke at bryststøtte er like viktig som å kurere sykdom. Men hvis briljante hjerner kan komme opp med de små blå pillene som vi alle kjenner – takket være de obskure reklamene (så vel som badekar osv.) hvorfor kan ingen finne ut hvordan de kan beholde jenter? Knekker du ryggen, bulker i skulderen, tar med alt annet i vasken, eller prøver å drepe oss? Og hvis det ikke er for mye trøbbel, kan noen i det minste gjøre noen av dem pene for oss i den høyere enden av cupdiagrammet?

Jeg er glad for at jeg endelig slo terrorens BH. Jeg brukte hennes eget litt slitte område mot den og droppet morderundertøyet rett på! (Hvorfor var undertøyet så skarpt? Hvem hadde trodd å kjøre det over en rivestein før du la det i et stakkars, intetanende kvinneundertøy?)

Det er ikke det samme, ikke helt støttende. Men jeg kan i det minste bruke den uten frykt for en kollapset lunge og forklare det til de flinke folkene på akuttmottaket.

Jeg er undertøyskrigeren!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *