Bruk kurvene dine stolt – du er en sunn vakker kvinne

By | 17 listopadu, 2022

Jeg starter dagen med å gå på treningssenteret for en intens treningsøkt; Jeg gikk på en streng diett i håp om å gå ned litt i vekt. Jeg sverger at jeg ikke gjør dette fordi kroppen min ikke påvirker meg, men fordi den ikke påvirker samfunnet. Hver dag er en kamp – en nabo, en slektning og noen ganger til og med en venn minner meg på at jeg har gått opp for mye, og tvinger meg til å kjempe med kroppen min.

Nyter jeg det? Selvfølgelig ikke, og jeg er sikker på at alle som trener eller slanker seg under stress ikke nyter det en bit.

Jeg har vært gjennom mange ganger, jeg har hørt folk si stygge ting om meg og stirre på meg, men ingenting plager meg nå! jeg er glad „feit dame“ Det er meg, og hvis du er feit som meg, bør du også være glad. Slutt å skylde på andre for følelsene dine. Husker du hva Eleanor Roosevelt sa? han sa „Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke.“ Beklager å sprenge boblen jenter, men andre hånet deg ikke, du ydmyket deg selv og ga dem deres frihet, skam over deg.

Jeg forstår og er enig i at a „Slank og slank kropp“ med „perfekte magemuskler“ har blitt nytt ‚konvensjonell‘, men det betyr ikke at du må forholde deg til reglene satt av samfunnet. La folk kalle deg feit, svingete, fyldigere, pluss størrelse, feit, lubben eller et annet lignende begrep som passer deres smak. Det er greit å trene hvis du vil, men ikke sult deg i hjel bare fordi noen andre ber deg om det. Gi deg selv godbiter du elsker; En cheese burst-pizza er fint med pommes frites og sjokolade, eller du kan nyte litt juice hvis du har lyst. Husk at livet du lever er ditt eget og ingen har rett til å dømme deg basert på størrelsen din, klærne du har på deg eller maten du spiser. Slappe av!

Når det gjelder meg, lærte jeg ting den lange veien – det tok meg flere år å akseptere det ‚Feit kropp‘ Og forstå at det ikke finnes noen definisjon på en perfekt kropp. Enten jeg er feit eller ikke, vil folk alltid finne en grunn til å kalle meg navn.

Typer negativitet som virvler rundt pluss størrelse plager meg ikke Jeg tror på selvkjærlighet, størrelsen min plager meg ikke lenger. Til de som er mer sympatiske for meg, mener jeg, „Jeg bryr meg ikke. Slutt å kaste bort tiden din her!“

Stol på meg når jeg sier at du kommer til å føle deg supersikker og komfortabel hvis du lærer å bære kurvene dine med stolthet. Husk at du er en sunn vakker kvinne og ingen kan ta det fra deg.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *