Føler den andre kvinnen i forholdet seg selvtilfreds med tanken på å bryte opp en familie?

By | 6 prosince, 2022

Mange koner vil vite hva den andre kvinnen tenker når forholdet er over. Mange antok at den andre kvinnen var villfarende om å ta en mann fra familien sin og var likegyldig til ideen om at hun muligens skulle bryte opp en familie. Mange koner forestiller seg kvinner som blir fristet til å jage gifte menn bort fra hjemmene sine.

Disse konene kan si noe sånt som: „Jeg har aldri møtt kvinnen mannen min var utro. Jeg vet at hun er litt yngre. Jeg ser henne for meg som selvtilfreds og lurt. Mannen min sa at han ikke la skjul på at han var gift, Men tilsynelatende plaget det ham ikke i det hele tatt. Faktisk innrømmet mannen min til slutt at han nesten så på det som en utfordring – å lure en motstandsdyktig mann. Det er av, men han prøvde så hardt å ikke la det skje. I‘ Jeg er virkelig med ham. Vil ikke snakke eller oppsøke ham, men jeg må innrømme at jeg lurer på hva han tenker om alt dette. Jeg lurer på om han føler seg seirende fordi han til slutt beseiret en gift mann og muligens ødela en familie Kan ikke gjøre noe med det. Det er ikke slik at jeg synes synd på ham eller noe. Men for min egen nysgjerrighet lurer jeg bare på hvor selvtilfreds han føler seg akkurat nå. Er selvtilfredshet vanlig blant alle kvinner som er utro mot menn? Hva snakket du om?“

Ærlig talt, det varierer. Akkurat som vi alle har forskjellige personligheter og motivasjoner, har kvinner også i disse situasjonene. Jeg hører fra dem av og til, og noen er faktisk ganske angrende. Noen ønsket ikke å starte et forhold. På baksiden av medaljen var det noen som rett og slett ikke tok forholdet seriøst. De var bare ute etter en meningsløs avledning og hadde derfor ingen sterke følelser på den ene eller andre måten. Og ja, det er kvinner som ser på forførelse eller utroskap med gifte menn som en utfordring eller et spill. Og disse kvinnene kan føle at de har vunnet en pris for å være utro mot ham og de som føler at de har mistet noe når affæren er over.

Jeg forstår hvorfor du vil ha denne informasjonen. Jeg pleide å stille lignende spørsmål etter min egen manns utroskap. Men jeg skal fortelle deg en uheldig hemmelighet. Hva den andre kvinnen tenkte eller følte er egentlig irrelevant for bunnlinjen din. Det er ikke i din beste interesse å dvele ved eller dvele ved ham. Ingen ser for seg hevn. Ærlig talt, den beste hevnen er å gå videre med livet ditt og reetablere din egen lykke – hvordan det enn måtte komme og se.

Jeg vet det kan virke for lett for meg å bare prøve å kutte ham ut av livet ditt og gå videre. Men jeg sier dette fordi det er en lekse jeg har lært. Jo mer du tenker på ham, jo ​​mer forlenger du smerten og din egen helbredelse. Det er lett å velte seg i tristhet og deprimerende tanker etter et forhold, men alt dette sårer deg mer og i lengre tid. Jo før du kan distrahere deg selv med å jobbe med deg selv og gå videre, jo raskere kan du få ham fra tankene dine. Når du gjør dette, gjør det healing enklere og raskere, noe som egentlig burde være målet ditt.

Jeg vet det er vondt å mistenke at en annen kvinne føler at hun har „vunnet“ eller at hun har slått deg ved å snu mannen din. Men tenk på det et øyeblikk. Vant han, virkelig? Hun hadde en rask og meningsløs affære med en mann som allerede var involvert i en annen. Han hadde null sjanse for et varig forhold fordi han prøvde å avslutte det når du sto i fare for å finne ut av det. Den vinnerfølelsen var i stedet brodden. Sant nok, mesteparten av tiden slutter arrangementet til slutt. Ja, det kan føles bra for alle involverte en kort stund. Men det ender ikke på langt nær like godt. Og når det er over, må begge sider se realiteten i det de har gjort og ta ansvar for det. I virkeligheten ser de på et mislykket, dødsdømt og skammelig forhold. Og ærlig talt, det høres ikke så bra ut. Faktisk kan det føles som anger, frykt og skyldfølelse. Ingen av disse følelsene føles spesielt triumferende.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *