Går vampyrer i overgangsalderen?

By | 19 října, 2022

Ok, jeg tuller. Egentlig. Vel, kanskje ikke så mye. Etter å ha sett endeløse TV-serier med vampyrer og varulver i det siste tenkte jeg at dette kunne være aktuelt. Og … du må innrømme at dette er en interessant emnelinje og fikk oppmerksomheten din … seriøst … Overgangsalderen er et veldig misforstått stadium i alles liv. Den delen av meg som er gjennomsyret av helhetlig velvære er å se dette mye med par som sliter. Personlig synes jeg enhver mann som er knyttet til en partner som har gått gjennom Meno fortjener en ekstremsportpris. Ikke rart at menn pleier å gå inn i denne perioden. Pokker, mannen min må følge meg rundt i huset så jeg ikke sprenger noe. I dag glemte jeg å klikke bensinlokket tilbake på bensintanken og kom hjem med lokket på. Nei, jeg pynter ikke. Dette er en sann historie. Så… bunnlinjen. Hvordan kan menn bedre forstå hva deres kvinnelige partnere går gjennom på dette stadiet i livet… Hvor går du gjennom det endeløse angrepet av informasjon, og hvor trekker menn grensen for hva som er sunt og hva som ikke er det? Det er usunt å være sammen med en partner som er temperamentsmessig konkurransedyktig, seksuelt engstelig og ikke kan huske å slå av kaffemaskinen før avreise på jobb. Det må være noe i mellom.

Jeg jobbet en gang for en familie der mannen var brannmann. Hans kone gjennom 8 år hadde forvandlet seg til en slags sentimental banedi etter fødselen av deres andre barn. Jeg tror han gikk hjem med hodet ned etter å ha kommet ned til stasjonen med „mannskapet“ sitt, og jeg antok ut fra uttrykket hans at han må ha hatt en veldig tøff dag. Han så på meg og sa: „Jeg kan ikke tro det… jeg mener… jeg kan ikke tro det. Folkene på stasjonen gjør narr av meg fordi jeg løp for å redde et brennende (hus). Familiens gullfisk“… Pause, sukk… „Jeg mener, har ikke gullfisk rett til å leve også?“ Jeg forsikret ham om at jeg var en sterk talsmann for gullfisk og mente at handlingene hans ikke var edle. Han smilte, og la så strengt til „Du har jobbet med aggregater en stund nå, har du ikke?“ Jeg nikket ja. „Vel, jeg har litt problemer med de yngre gutta på stasjonen … noen av konene deres ser ut til å gå gjennom et hormonhelvete etter deres første barn … jeg ber dem være forsiktige og ikke skille seg fra konene deres også raskt eller til de har affærer. Kan ikke forstå hva som skjer i kvinners kropper, men gutta lytter ikke. Jeg vil at laget mitt skal være sterkt… og familiene deres skal gjøre det bra. Jeg er sikker på at det var noen måte å utdanne dem på… de tror jeg begynner å bli gammeldags“ MY GAWD Jeg tenkte… ikke bare er denne fyren en brannmann… han er en hengiven far, lojal ektemann, han redder gullfisk, og han er smart. Alt i en mann? Huff! Hva skal man ikke elske?

Så jeg tenker bare høyt her. Jeg ble invitert til å publisere en historie. Jeg skulle nok være bedriftsflink eller skrive et heftig forretningsessay… men egentlig, tenkte jeg… siden jeg er frisk – rik og kunnskapsrik fordypet i metafysikk og helhetlig kunst… mon tro? Kanskje det er noen karer der ute som går gjennom et hormonhelvete med balansepartnere som bryr seg om å dele til fordel for å redde andres fornuft? Kanskje noen vil oppdage at de ikke er alene. Kanskje vi alle samler opp noen ekstra verdifulle ressurser å gi videre… og hvis du føler at du trenger å snakke med en normal person som ikke vil dømme deg for at kona din forlater barnet ditt, kobler du til mine egne rådgivingsferdigheter. ikke badekaret om natten?… Hvis ja… Du vet hvor du finner meg. Og det er helsepersonell som nå spesialiserer seg kun på hormonbehandling. Men alt sagt og gjort, jeg lurer virkelig på om vampyrene noen gang måtte takle alt dette?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *