Hvis en mann utroer den samme kvinnen to ganger, betyr det at han elsker henne?

By | 5 prosince, 2022

Noen ganger hører jeg fra koner hvis ektemenn har vært utro mot dem flere ganger. Dette er ille nok. Men noen ganger utro den samme kvinnen mer enn én gang. Jeg hørte nylig fra en kone som delvis sa: „Jeg var mer enn knust da jeg først fant ut om min manns affære. Jeg kjente kvinnen han var utro, så det gjorde det spesielt vanskelig. Men vi hang der og prøvde å redde ekteskapet. Å gjøre alt mulig for. Han insisterte på at den andre kvinnen ikke betydde noe for ham, og jeg trodde vi var helbredet. Spol frem åtte måneder senere. Jeg fant ut at han kom rett tilbake med den samme kvinnen og begynte å se henne igjen. Jeg jeg fortalte mannen min at han må elske denne kvinnen fordi han ikke kan la henne gå. Han insisterer på at han ikke gjør det og sier at følelsene hans for henne er „kompliserte“, men ikke kjærlighet. Føler med meg. Jeg er utenom meg selv. Hvordan Kunne han være utro mot denne kvinnen to ganger (og sannsynligvis fortsatt ikke la henne gå) og så hevde at han ikke elsker henne? For så dumt som det høres ut, hvis jeg kunne håndtere utroskapen bedre, ville jeg trodd at han var henne. elsker ikke Men hvordan tror jeg det?» Jeg vil utforske dette videre i den følgende artikkelen.

Mange koner deler denne ene oppfatningen. Utallige koner har tilstått for meg at deres største frykt er at mannen deres er forelsket i en annen kvinne. Ja, fysisk utroskap gjør vondt, men følelsesmessig utroskap er nesten uutholdelig. Er det mulig for en mann å være utro mot den samme kvinnen flere ganger og ikke elske henne? Jeg tror det er noen ganger, og jeg vil fortelle deg hvorfor jeg føler det slik.

Hvorfor er det noen ganger mulig for en mann å utro den samme kvinnen flere ganger og ikke elske henne: Før jeg begynner å dele min mening, må jeg fortelle deg at det ikke er mulig å vite hvordan Swami egentlig har det i denne scenen. Jeg vet ikke om dette paret eller andre kvinner som er involvert. Han kan ha emosjonelle følelser, og han kan ikke.

Når det er sagt, interagerer jeg av og til med menn i denne situasjonen på bloggen min. Jeg har også forsket mye på dette. Det er min tro at noen menn jukser fordi de føler den andre kvinnen i stedet for hvordan de føler for henne. Han reagerer ofte på det han får. Og denne gjelden kan stamme fra å få ham til å føle seg attraktiv, kompetent, mektig eller selvsikker osv. på en måte som får ham til å føle seg bedre med seg selv. Faktisk, hvis du spør den samme mannen hva han synes er så attraktiv, uimotståelig eller tiltalende med en annen kvinne, vil han vanligvis ikke liste opp eller nevne årsaker som har noe med henne å gjøre. Han vil ofte ikke fortelle deg at han er en vakker eller god person som han beundrer.

Kona antar ofte at han vil snakke om utseendet eller andre talenter, men dette er ikke alltid tilfelle. I stedet vil du vanligvis høre noen av påvirkningene han hører. Han forstår henne. Han presser eller stiller ham ikke spørsmål. Med andre ord føler hun en viss lettelse fra stress når hun er sammen med ham. Så han fortsetter ikke nødvendigvis å gå tilbake på grunn av kjærlighet til henne som person eller partner. Han kan falle tilbake på kjærligheten til seg selv.

Forstå de viktigste punktene for hånden: Jeg forstår fullt ut at frykten for at mannen din kan være forelsket i en annen kvinne sannsynligvis driver deg akkurat nå. Men egentlig, det viktigste er at du fortsatt ikke har kommet deg til det punktet hvor han ikke gjentar den samme oppførselen. For hvis han er i stand til å lykkes med å løse det som fikk ham til ham i utgangspunktet, kommer han nesten aldri tilbake.

Og noen ganger er det hans egen personlige kamp. Du kan støtte ham i dette, men du kan ikke nødvendigvis fikse det for ham. Du kan styrke ekteskapet ditt og avdekke eventuelle personlige problemer, men han må også være villig til å jobbe med eventuelle svakheter du finner. Så hvor skal man forlate kona i denne situasjonen? Vel, mens jeg forsto hvorfor han krevde svar om sin kjærlighet til denne andre kvinnen, trodde jeg ikke det å stille spørsmålet virkelig gjorde ham noen tjenester. Mannen hennes kan ha rett i å nekte enhver kjærlighet, og ærlig talt, i sitt eget sinn kan han tro at hun snakker sannheten.

De viktigere spørsmålene burde være om han er villig til å ta fullstendig avstand fra denne kvinnen, jobbe gjennom alle problemene som førte til utroskap, og forplikte seg til sin kone og hennes ekteskap. For hvis hun er i stand til og villig til å gjøre det, og ekteskapet faktisk ikke bare overlever, men går sterkt, så vil denne andre kvinnen til syvende og sist virkelig være en fotnote i parets historie. Men ved å stadig oppdra ham og kreve svar om ham, ga kona ham faktisk mer makt og lot ham komme tilbake.

En bedre ting ville være å prøve å fjerne ham fra ligningen helt og gjøre ekteskap, og restaurering, mann og kone og ingen andre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *