Hvordan skal den andre kvinnen gå frem når kona får vite om forholdet?

By | 29 listopadu, 2022

Noen ganger hører jeg fra kvinner som var utro mot noen de var gift med. Noen ganger trodde de virkelig at mannens ekteskap med tiden skulle komme til en naturlig og gjensidig slutt, slik at de to kunne være sammen. De ønsket å tro at ekteskapet hadde blitt foreldet, slik at begge mennesker gjensidig ville bli enige om å avslutte ekteskapet. Når dette skjer, vil det frigjøre mannen til å forfølge et nytt forhold.

Som vi alle vet, er dette vanligvis ikke tilfelle. Vanligvis finner kona ut om affæren og avslutter ekteskapet bare hvis begge mennesker samtykker til det på en sunn måte. Kona er vanligvis såret og sint og tro det eller ei, mannen får vanligvis panikk og jager umiddelbart etter kona, plutselig redd for at han skal miste familien sin.

Forståelig nok kan dette forvirre andre kvinner. Det var ikke slik ting ble presentert for ham. Og hvor er han i alt dette? Du kan se hvordan han blir utelatt i kulden og usikker på hvordan han skal gå frem. Hun kan si: „Jeg føler meg dum når jeg innrømmer at jeg virkelig trodde jeg skulle leve lykkelig alle sine dager med mannen jeg var sammen med. Jeg visste at han var gift, men han presenterte meg som om han jobbet for å frigjøre seg selv. Han var alltid passe på at kona hans ikke skulle finne ut av det. Men hun gjorde det. Og jeg ble sjokkert da han umiddelbart fortalte meg at han aldri ville se meg igjen og ba meg om ikke å gjøre det vanskeligere enn det allerede var. . Jeg er så knust over å se dette. Og jeg føler meg utenfor og såret. Nå prøver denne mannen og kona å redde familien sin, men hva med meg? Jeg føler at jeg trenger å gjøre noe. Jeg føler at jeg er utelatt fra det alt. Kaldt inn. Jeg er fristet til å kontakte kona hans og prøve å sende saken min. Jeg vil at hun skal vite at mannen har representert overfor meg at ekteskapet deres er over. Jeg vil ha all informasjon fra henne slik at hun ikke tenker at mannen hennes er imot henne Lojal. Og Jeg vil se den andre fyren og gjøre min sak også. Vi har vært gjennom det, det er irriterende at han bare skal bort. Hva skal jeg gjøre nå?“

Ærlig talt, jeg er ikke sikker på om du vil like svaret mitt, men det er oppriktig og jeg føler og tror virkelig. Jeg skal innrømme at jeg har vært en kone i denne situasjonen, men jeg har hatt venner i din situasjon og jeg har hørt fra mange på den andre siden av ligningen. Jeg kan fortelle deg at statistisk sett ender ektemenn og koner vanligvis sammen. Det kan ta litt tid. Og selvfølgelig kan det være en viss usikkerhet, men statistikk viser oss at det er mye større sannsynlighet for at mannen kommer tilbake til sin kone enn å være i et langvarig forhold til en annen person. Du kan sjekke det selv, men det er det statistikken viser. Dette er grunnen til at jeg ikke anbefaler at du tar kontakt med noen av dem. Det vil bare såre, irritere og frustrere alle involverte, og mer enn sannsynlig vil det ikke påvirke resultatet i det lange løp. Du vil bare forårsake smerte for deg selv, mann og kone.

Jeg vet at en stor drivkraft for deg akkurat nå er at du føler deg satt til side og ignorert. En grunn til dette er at det føles som om handlingen din er satt av noen andre. Siden mannen og kona har et ekteskap, kan de bestemme hvordan ting skal gå, noe som kan virke veldig urettferdig. Så hvordan får du tilbake en følelse av kontroll? Bøy deg nådig ned fra denne treenigheten og fokuser på deg selv, ditt eget velvære og din egen lykke. Ta tilbake kontrollen over ditt eget liv. Spør deg selv hvorfor du ville være svak for å nøye deg med noen som bare ikke kan være din. Fiks selvtilliten din og sver deretter å gi hjertet ditt bare til menn som kan gi tilbake kjærligheten din og være din alene. Alle kvinner fortjener intet mindre. Jeg vet at dette kanskje ikke var det du ønsket å høre, men jeg tror det er det sunneste alternativet. Det gir deg kontroll over livet ditt, det er virkelig den rette tingen å gjøre for alle involverte og det tvinger deg ikke til å gå mot oddsen. Å prøve å såre andre gjør vanligvis bare deg vondt. Det er mer enn nok skade å gå rundt på dette tidspunktet, så du kan ikke gå galt ved å fokusere på din egen helbredelse i stedet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *