Hvordan stopper jeg andre kvinner fra å sende tekstmeldinger til mannen min?

By | 12 prosince, 2022

Noen ganger hører jeg fra kvinner som er opprørt og opprørt over at den andre kvinnen fortsatt prøver å holde kontakten med mannen. En vanlig måte hun vil prøve å gjøre dette på er gjennom tekstmeldinger. På den måten trenger han ikke å snakke med henne og risikere å bli avvist, men han setter seg fortsatt i den situasjonen hvis han ombestemmer seg.

Jeg hørte fra en kone som sa: „Kvinnen mannen min hadde en affære med har tydeligvis vanskelig for å akseptere at det er over. Hun sender en tekstmelding til ham hele tiden. Jeg tror ikke hun oppmuntrer ham eller går etter meg fordi, halvparten av tiden , tekstene kommer når han står ved siden av meg og han ikke prøver å skjule det. Noen ganger svarer han at han er opptatt og andre ganger ignorerer han ham. Han sender dumme ting som at han spør hva hun gjør eller om hun er glad. Hvordan kan han Jeg stopper dette? Jeg vil ha ham ut av livet mitt. Noen ganger blir jeg fristet til å ta telefonen hans og ringe ham og kjefte på ham. Men da tror jeg det er den beste ideen.“

Jeg måtte si meg enig i at det sannsynligvis ikke var den beste ideen å konfrontere eller snakke med ham. Det var ikke sannsynlig at møtet hans plutselig ville stoppe ham. Faktisk, noen ganger gjør det ham enda mer bestemt på å lage et skadedyr ut av seg selv. Faktisk opplever jeg at jo mer opptatt du er med ham, jo ​​vanskeligere vil han måtte la deg være i fred. For når du først er forlovet, vil hun føle at hun svarer deg og nå har en gyldig grunn til å fortsette syklusen.

Dessuten vil du kanskje bare forsikre deg med mannen din om at han er så tydelig som mulig og at han ikke gir rom for misforståelser. Noen mennesker har vanskelig for å være veldig direkte og til og med harde etter at et forhold avsluttes. Dessverre er dette noen ganger nødvendig før du tar et hint. Hvis det ikke fungerer å være for fast, tror jeg det er en måte å håndtere det på som tar en reaksjon ut av hendene hans, som jeg vil diskutere videre nedenfor.

Blokker ham fra å ringe eller sende tekstmeldinger: Jeg tror det beste første trinnet er å kontakte mobiloperatøren din og blokkere numrene hans. Alle transportører er forskjellige, men det meste av tiden er det en enkel prosess. Faktisk kan jeg enkelt legge inn nummeret jeg vil blokkere på nettet gjennom min egen operatør. En rask tur på nettet eller en rask telefonsamtale vil ofte fortelle deg hva du må gjøre for å blokkere ham fra å kunne ringe eller sende deg tekstmeldinger. Du vil sannsynligvis blokkere mobiltelefonen hennes, jobbtelefonen og hjemmetelefonen hennes for å forhindre at hun har en enkel eller praktisk måte å kontakte ham på.

Det neste trinnet er bare hvis det er nødvendig: Noen ganger lar den andre kvinnen det ikke gå lett. Jeg har hørt om andre kvinner som kjøper en ny mobiltelefon, bruker en venns telefon eller til og med en telefontelefon for å fortsette å ringe etter at du har blokkert dem. Du har et par valg. Du kan bare fortsette å blokkere hvert nummer han bruker og håper han alltid prøver å bytte telefon. Eller mannen kan vurdere å endre mobilnummeret sitt. Jeg vet at dette er en enorm vanskelighet som mange mennesker vil være motvillige til å forfølge. Men noen ganger er det et annet alternativ i stedet for å få et besøksforbud eller fortsette å kontakte ham (selv om det finnes besøksforbud hvis du trenger dem.) Jeg opplever at jo flere dårlige ting som skjer, jo lenger henger han på fordi jo mer han har investert. gjorde . Jo raskere du kan stoppe prosessen, jo mer sannsynlig vil den stoppe. Å endre mobilnummeret hennes betyr ofte at det ikke er mulig å fortsette å sende henne tekstmeldinger. Og å sende henne tekstmeldinger er ofte den enkleste måten å holde henne på vent. Han vil kanskje blokkere henne fra e-post- og sosiale nettverkskontoer. Du vil ikke holde øye med ham eller gi ham noen måte å kontakte deg på.

Ofte ville hun ikke like å bli kuttet ut av livet sitt på denne måten, men du ga henne ikke noe å si. Og forhåpentligvis vil bruk av teknologi for å blokkere henne vise henne at mannen din mener det han sier når han forteller henne at det er over. Og derfor burde hun begynne å gå videre med sitt eget liv slik at du og mannen din kan gjøre det samme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *