Jeg vil at mannen min skal slutte å kontakte andre kvinner – kan jeg blokkere nummeret hans?

By | 20 listopadu, 2022

Noen ganger hører jeg fra koner som er ekstremt frustrerte over at mannen deres forteller dem at han ønsker å redde ekteskapet deres og at han har avsluttet forholdet, og likevel finner de klare og tydelige bevis på at han kommuniserer på telefonen med en annen kvinne.

Så, forståelig nok, vil kona ønske å finne på en måte å stoppe det en gang for alle. Siden mannen definitivt ikke har fått tilbake troen, ønsker han ikke å gi henne noen sjanse til å ha kontakt med en annen kvinne. Og han vil være trygg på at han ikke kan kontakte henne selv om han vil. En måte han kan prøve å gjøre dette på er ved å blokkere den andre kvinnens telefonnummer.

Jeg kan høre en kommentar: „Min mann lovet at han ville avslutte ting med en annen kvinne. Jeg ville virkelig tro at han fortalte meg sannheten, men jeg var i tvil. Jeg leste e-postene og tekstene deres. Og jeg vet at han er forelsket i henne. krevde en lesning. Jeg vet også at det var mye juks i forholdet. Så ærlig talt, jeg bryr meg egentlig ikke om hva hun påstår. Og det var derfor jeg gikk og så på samtalen hennes historie på mobiltelefonen hennes og på hjemmetelefonen vår. Og gjett hva? Hva fant jeg? Telefonnummeret hans. På dette tidspunktet tenker jeg at jeg skal kontakte både hjemmetelefonen og mobiltelefonselskapene og blokkere telefonnummeret hans. Vil det stoppe ham fra å kontakte henne?“

Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg et klart ja. Det jeg kan fortelle deg er at hvis du tar dette enkle skrittet, vil de aldri ha kontakt igjen, han vil være ute av livet ditt og alt du trenger å bekymre deg for er å redde ekteskapet ditt. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg dette, men jeg ville ikke vært ærlig med deg hvis jeg gjorde det.

Det sier seg selv at en mann som virkelig ønsker å etterkomme sin kones forespørsler, ikke vil være mer motivert til å gjøre det når han vet at en annen kvinne ikke vil være i stand til å nærme seg ham lett. Jeg forteller deg ikke at å ta dette skrittet ikke vil virke avskrekkende fordi jeg tror det kan være det.

Men jeg må også si at hvis en mann vil fortsette å være utro og han ønsker å koble opp med en annen kvinne, kan han definitivt gjøre det uten for mye problemer. Han kan gå hvor som helst og ringe henne. Han kan ringe henne fra jobb. (Det er tross alt nummeret hennes som er blokkert, ikke hans.) Han kan sende henne e-post fra jobb. De kan kommunisere med hverandre gjennom sosiale medier. De kan chatte på datamaskinen. Eller, hvis telefonkontakten blir tatt fra henne, kan hun bare gå og se ham. Selvfølgelig må han kanskje jobbe litt hardere med disse alternativene. Men hvis han virkelig ønsker å komme i kontakt med henne, kan du satse på at han finner måten han gjorde før.

Så hvor etterlater det deg? Vel, som noen som har vært der og noen som har sett hvor vanskelig det er å jobbe seg gjennom det uten en annen person på bildet, kan jeg fortelle deg at det er i din beste interesse å la ham slippe lovlig unna med det. . Hvis du presser ham, truer ham eller følger ham, vil han bare prøve å omgå deg eller irritere deg, i det minste mesteparten av tiden.

Du kan spørre deg selv hvordan du får ham til å ta dette valget på egen hånd. Det er ikke alltid lett. Innerst inne vil han det. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å oppmuntre ham. Neste gang du slår opp telefonnummeret, kan du si noe sånt som: „Jeg ser at du har kontaktet ham igjen. Du fortalte meg at du ikke ville gjøre det. Så du er ikke sannferdig. Jeg trodde vi var enige. Vi“ gift på nytt. Å spare. Men å gjøre det er å avslutte det. Det betyr at vi ikke kan jobbe med ekteskapet vårt akkurat nå. Jeg kan ikke være i det med deg. Så du må. Gi meg beskjed når det er virkelig og virkelig over fordi du åpenbart er dette. Ikke for øyeblikket. Jeg kommer til å bruke tiden min på å helbrede og jobbe med meg selv. Jeg kan ikke bruke tiden min på å helbrede dette ekteskapet før det er et gyldig ekteskap med bare to personer i det. Jeg stoler på at du gir meg beskjed når det virkelig er over. Og han vil virkelig gå ut av livene våre.“

En annen ting du kan gjøre er å la ham vite at du vil følge opp alle krav han stiller til deg. Med andre ord, hvis han ikke er der han sier han skal være, er spørsmålet hvorfor. Det er ikke i din beste interesse å lukke øynene når noe ikke gir mening for deg. Jeg ber deg på ingen måte slå tilbake eller slå tilbake, men mannen din må vite at du følger ham nøye og at du kommer til å ta ham når han prøver å lyve for deg.

Men for å svare på spørsmålet som ble reist, tror jeg dessverre ikke blokkering av nummeret hans vil avskjære ham fra å kontakte henne hvis det er noe han legitimt ikke ønsker å gjøre. Nøkkelen er da å oppmuntre henne til å bestemme at det å unngå henne og kutte kontakt er legitimt hennes intensjon og hva hun skal gjøre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *