Mannen min avsluttet forholdet, men den andre kvinnen vil ikke godta det: tips som kan hjelpe

By | 24 listopadu, 2022

Mange koner som har å gjøre med utroskap har innrømmet overfor meg at de føler at hvis de bare kan forlate mannen sin eller slå opp med en annen kvinne, kan de redde ekteskapet og gå videre med livet. Så mange av dem gleder seg når ektemennene deres endelig avslutter forholdet med en elskerinne eller en annen kvinne, og tenker at de fleste av problemene deres er over. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle, for noen ganger har denne kvinnen vanskelig for å la mannen gå eller bøye seg med ynde.

Jeg hørte nylig fra en kone som sa: „Min mann har brutt opp med en annen kvinne, men han vil ikke godta det. Og han er fast bestemt på å ødelegge ekteskapet vårt. Han sender stadig meldinger på Facebook-kontoen min eller e-poster som sier „Er du vet du hvor mannen din er? Eller hun sender bilder av dem og hevder at de ble tatt nylig når mannen min sverger at de er gamle bilder. En del av meg tviler på dette, men på et av bildene har hun på seg en shorts hun ikke lenger eier, så jeg vet at hun handler om ham. Løgn. En gang fortalte hun mannen min at hun så meg med en annen fyr og sendte en tekstmelding til ham at hun var sikker på at jeg ikke var utro for å komme tilbake til henne. Den andre fyren var sjefen min som jeg ikke var til og med eksternt tiltrukket av og vi var flere. Hadde et lunsjmøte med noen kolleger. Det var ingen upassende omtale av det. Hun sendte til og med gamle brev som mannen min skrev til henne bare for å såre meg eller få meg til å tvile på meg. Fortalte folk at vi skilte seg og hevdet at de fortsatt var sammen. Det er det. Det får meg til å tvile på mannen min og det gjør det vanskeligere å redde ekteskapet vårt. Hvordan kan jeg få ham ut av livene våre en gang for alle fordi jeg ikke vil la han ødela ekteskapet mitt og jeg Jeg vil ha det ut av livet mitt.“

Dette kan virkelig bli en marerittsituasjon og er ikke så uvanlig, spesielt når det utenomekteskapelige forholdet slutter plutselig eller uten noen „lukking“. Jeg har til og med noen ganger elskerinner eller „andre kvinner“ som kontakter meg på bloggen min og ber om innsikt i hvordan man kan få en mann tilbake. Og mange sier at det er vanskelig å lukke døren når han den ene dagen er tilstede og entusiastisk, og den neste er han fullt ut forpliktet til sin kone som han tidligere hevdet at han hadde alvorlige problemer med. Og selv om jeg har vært kona på den andre siden av ligningen, forstår jeg noen ganger at andre kvinner har problemer med å endre kurs plutselig, tilsynelatende over natten. Men dette unnskylder ikke oppførselen.

Og med det, etter mitt syn, har den andre kvinnen vanligvis ikke noe reelt krav på mannen fordi hun er gift med en annen. Hvor smertefullt det enn kan være, det beundringsverdige er å la ham gå – uansett hvor vanskelig det er. I den neste artikkelen vil jeg gi koner litt innsikt i hvordan de kan oppmuntre andre kvinner til å gjøre det samme.

Sørg for at den andre kvinnen virkelig forstår at forholdet deres er over uansett om ekteskapet ditt overlever eller ikke: Noen ganger, når du snakker med en annen kvinne i denne situasjonen, vil hun hevde at mannen ikke var veldig bestemt i sin beslutning om å bli sammen med sin kone. Med andre ord, når han bryter det av, kan han (i det minste etter hans mening) bruke ord som får det til å høres ut som om han ikke er helt sikker på følelsene sine, eller han vil antyde (i det minste i tankene) at han går tilbake til hans kone uten forpliktelse. Han kan fortelle henne at han føler at han skylder barna sine eller kona å prøve sitt beste for å holde familien sammen, og han tror kanskje at kroppsspråket hennes forteller ham at det egentlig ikke er det han vil.

Og ærlig talt, han vil ofte se akkurat det han vil se. Hvis han tror at ekteskapets fiasko betyr at han til slutt vil komme tilbake til henne, så kan han være sikker på at dette vil skje. Derfor er det så viktig at mannen gjør det klart at forholdet er over uavhengig av hva som skjer med ekteskapet. Så meldingen bør ikke være: «Jeg avslutter forholdet for å prøve å redde ekteskapet mitt». I stedet bør meldingen være: „Jeg avslutter forholdet fordi det er feil, basert på juks og rett og slett aldri vil fungere for meg, og det er ingenting som kommer til å endre mening.“

Det er en stor forskjell mellom de to, og å trekke den forskjellen kan oppmuntre ham til å se at det å ødelegge ekteskapet ditt ikke kommer til å redde forholdet deres. Og ærlig talt, denne meldingen må komme fra mannen din i stedet for deg (sannsynligvis ikke ansikt til ansikt) fordi han ikke vil tro deg uansett.

Sørg for at den andre kvinnen forstår at til syvende og sist, krumspringene hennes ikke bare kommer til å endre ting: Jeg forsto absolutt at kona var ekstremt opprørt over oppførselen til den andre kvinnen. Å redde ekteskapet ditt etter en affære er utfordrende, men det er enda vanskeligere når han ikke lar deg være i fred. Han sa også at det er viktig å danne en samlet front. Det er viktig at han endelig ser at krumspringene hans virkelig er bortkastet tid og mental energi fordi de egentlig ikke endrer noe.

Ikke la ham se at han plager deg. Ikke svar henne og gi henne tilfredsstillelsen av å vite at hun kommer til deg. For hvis du gjør det, oppmuntrer det deg til å fortsette å jobbe riktig. Oppmuntre de felles vennene han strekker ut for å forsikre ham om at dere to vil fortsette å gå videre med ekteskapet deres, uavhengig av hans forsøk på å ødelegge det. Prøv å tvinge deg selv til å automatisk slette kontakten hans. Merk bokstavene „retur til avsender“ og send dem tilbake. Blokker ham på en hvilken som helst elektronisk konto. Alle disse tingene vil oppmuntre ham til å innse at planen hans ikke fungerer. Forhåpentligvis, til slutt, når du er forent med mannen din og han ser at oppførselen hans ikke endrer noe for ham, vil han konkludere med at han ikke får betalt for innsatsen og gå videre.

Når alt er sagt, vet jeg at noen kvinner får eller aksepterer denne beskjeden raskere enn andre. Hvis han ikke tar hintet eller du føler deg truet, ikke nøl med å involvere politiet om nødvendig. Noen ganger krever det en tredjepart med autoritet for å sende meldingen hjem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *