Mannen min er forelsket i en annen kvinne, men vil være sammen med meg

By | 16 prosince, 2022

Forleden dag fikk jeg en e-post fra en kone som fortalte meg: „Min mann er forelsket i noen andre. Han er veldig ærlig om det faktum at han elsker henne, men han sier at hans forpliktelse er for meg og familien vår. Han kommer til å være med meg.“ , men jeg føler at han bare er med meg fordi han må. Jeg tviler på at hvis han kunne hatt sin vilje, ville han blitt hos henne. Hvordan kan jeg gifte meg med å vite andrepremien? „Jeg forteller deg hva jeg fortalte ham i den følgende artikkelen. Jeg vil si det

Hvis mannen din blir forelsket i noen andre, hvis du skal redde ekteskapet ditt, vil han ikke ha kontakt med ham: Dette virker som sunn fornuft, men jeg kan ikke fortelle deg hvor mange kvinner som har skrevet til meg og forklart en situasjon der mannen har både en kone og en elskerinne. Dette scenariet kan ikke ende godt. Hvis mannen din har evnen til å sammenligne deg med kvinnen som ikke vasker tøyet hans eller henter henne eller bærer historiesaker mellom deg, taper du.

Hvis han virkelig er forpliktet til deg, bør hans lojalitet og oppmerksomhet være hjemme. For å gjenopprette tillit og intimitet, kan og bør du ikke bekymre deg for at han er sammen med deg. Han må bryte alle bånd. Det er ingen unntak fra dette. Jeg forstår at han kan gjøre det bra med henne, men hvis dette er tilfelle, må det settes veldig faste grenser (og jeg foretrekker faktisk at hun flytter eller får en annen jobb.) Å be om å få tillate det til og med eksternt, er en stor bjørnetjeneste for deg. Han fortjener bedre enn deg i livet ditt, og du må kreve det.

Hvis han vil være sammen med deg, gi ham rett. Han må ikke se henne, snakke med henne eller kommunisere med henne, og du må bevise at du kan tro at dette er realiteten i situasjonen.

Fokuser på bare dere to: Når du har fått denne kvinnen ut av livet ditt (og mannen din), må fokuset ditt flyttes til dere to. Ikke gi ham mer makt enn han fortjener og ikke gå tilbake til ham eller forholdet. For at dette skal fungere, må du forplikte deg til å reparere ekteskapet. Denne telleren fortsatte å leve på rømmen hans. Og ærlig talt, det å fortsette å oppdra henne får bare mannen din til å tenke på henne. Du vil tydeligvis ikke ha det. Legg oppmerksomheten hans der den hører hjemme på deg og din familie.

Nå må du riktignok utforske hvorfor det skjedde, men fokuser på hvordan du fikser det i stedet for hva som gikk galt i forholdet ditt og hva som var spesielt med forholdet deres. Forholdet deres skal være over, ferdig og til slutt glemt. Du kan få fart på det ved å fokusere på ting som skal hjelpe deg med å gjenopprette bånd og forbindelser.

Jeg opplever at mange gjør den feilen å legge for mye press på situasjonen. Det får begge mennesker til å føle seg ukomfortable og keitete. Disse negative følelsene kan få deg til å føle at det er en tapt sak. Det er viktig at dere begge er tydelige på engasjementet, så det er greit å rote eller slite en stund. Du må vite at han er absolutt forpliktet til deg og omvendt, slik at hvis det er noen tøffe tider i vente, vil dere begge henge der, vel vitende om at hvis dere kan komme gjennom de neste ukene, vil ting bli lettere.

Opprette et nytt og forbedret ekteskap: Ja, det er vanskelig å jobbe seg gjennom. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive. Fokuser på å ha det gøy sammen dag for dag når du er klar. Du må lage en „ny normal“. Imidlertid bør denne nye staten til syvende og sist være bedre enn det som kom før den. Gå til nye steder. Få nye erfaringer. Handle, reis og spis på nye steder som vil skape nye minner. Gå utenfor komfortsonen for å skape en følelse av spenning, utforskning og forventning.

Jeg vet at noe av denne artikkelen har fokusert på ham og hans negative sider Men jeg vil at du skal fokusere på hva de gode nyhetene er. Han har gjort det klart at han er forpliktet til deg. Mange koner har ikke denne luksusen. Jeg har mange kvinner som skriver til meg og forteller meg at hun ikke bare er forelsket i noen andre, men at hun kommer til å dra og være sammen med ham. Dette er ikke din situasjon, så dra nytte av det du har nå – hans engasjement (og forhåpentligvis ditt også.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *