Mannen min vil ikke fortelle meg navnet på kvinnen han utro – hvordan kan jeg fortelle henne?

By | 29 listopadu, 2022

Jeg hører ofte fra koner som prøver å takle to depresjoner samtidig. For det første er de knust over at mannen deres har innrømmet å ha vært utro. Og for det andre er de utenom seg selv fordi han ikke vil avsløre hvem han var utro mot.

Jeg hørte fra en kone som sa: „Min mann innrømmet til slutt at han var utro. Jeg mistenkte det sterkt hele tiden. Han kommer ikke hjem i tide. Han tar mange personlige telefonsamtaler og tekstmeldinger. Han er fjern og fjern fra meg . Det har vært kaldt. Han har ikke vist meg noen interesse for sex på en stund. Jeg har gjentatte ganger anklaget ham for utroskap, og han har alltid benektet det. Men i går kveld brøt han sammen og innrømmet at han var utro, men nylig sluttet. Hvis det er nok Ikke til å være destruktiv, men vil ikke avsløre hvem han var utro. Han sier at det ikke spiller noen rolle hvem han var fordi hun er ute av livet hans nå. Han sier at han vil fortsette med oss, gifte seg og legge det bak seg oss… Hvordan kan jeg gjøre det når han ikke vil fortelle meg hvem han er? Hvorfor skulle han holde det fra meg?“ Jeg vil diskutere disse problemene (og prøve å svare på spørsmålene hans) i den følgende artikkelen.

Mulige grunner til at mannen din ikke vil fortelle deg hvem han var utro mot: Det er forskjellige grunner til at en mann ønsker å holde den andre kvinnens identitet hemmelig. Noen ganger vet mannen at du kommer til å forføre eller besette ham for å lære identiteten hans og dermed gjøre det vanskeligere for deg å gå videre. Mange menn bekymrer seg for at det sekundet hun gir deg navnet sitt, vil du umiddelbart Google henne eller finne henne på Facebook og deretter kontakte henne for å få hennes versjon av historien eller konfrontere henne. Mange ektemenn ønsker å unngå dette for enhver pris.

En annen mulighet er at identiteten hans kommer til å være spesielt irriterende for deg. Det er vanlig at han er en venn, kollega, nabo, kollega, bekjent eller til og med et familiemedlem. Hvis han er noen du kjenner, kan du føle deg dobbelt lurt. Jeg sier ikke at noen av disse eksemplene er gyldige grunner som rettferdiggjør at hun holder identiteten sin fra deg Jeg prøver bare å dele hva som kan ligge bak tankeprosessen hans for å hjelpe med å komme opp med en plan eller strategi.

Hvordan håndtere det når mannen din ikke vil fortelle deg en annen kvinnes navn: Jeg mener du har rett til denne informasjonen. Hvis du skal prøve å redde ekteskapet ditt, må du være fullstendig klar over hva (og hvem) du har å gjøre med. Du kan ikke gjøre det hvis han slipper noen av puslespillbrikkene. Han kan være motvillig til å presentere seg for deg av frykt. Men det kommer til å bli mange vanskelige samtaler i dagene fremover, og du må gå videre. Han må forstå at hvis han er seriøs og oppriktig om å gå videre med deg, må han være nærværende uten unntak.

For å kommunisere dette bør en foreslått samtale gå omtrent slik: „Jeg forstår at du kan være tilbakeholden med mitt svar på identiteten hans, men det er en risiko du må ta fordi jeg ikke kan vurdere situasjonen vår med all informasjon. Jeg trenger å vite alt, inkludert detaljer om hvem hun var, hvor du møtte henne, forholdets natur og hvor lenge det varte. Og det er bare til å begynne med. For at vi i det hele tatt skal begynne å helbrede, må du vise meg at du Villig til å være ærlig og imøtekommende om alt. Jeg skal gjøre mitt beste for å jobbe med deg, men du må gjøre mye bedre enn dette. Jeg kan ikke engang begynne å tenke på vår kur eller hva jeg vil gjøre før jeg har alt informasjonen … Du sier at det er over med ham og du vil gå videre. Jeg kan ikke starte dette før du er helt ærlig med meg.“

Jeg kan ikke love deg at disse ordene plutselig får ham til å snakke, men det vil definitivt gi ham noe å tenke på. Noen ektemenn vil prøve å få konene sine til å vente. De vil bare lene seg tilbake og se om kona endelig dropper den andre kvinnesaken. De håper at de skal kunne komme inn i hans gode nåde på en annen måte. Om du tillater det eller ikke er opp til deg. Men jeg tror identiteten hans er informasjonen du trenger å vite. Selvfølgelig er det ulike måter du kan finne ut av den informasjonen selv, men det er bedre om han forteller deg det selv.

Det sier seg selv at identiteten hans er helt avgjørende for din bedring. Utroskap er ødeleggende uansett hvem den andre personen er. Men mange kvinner synes det er spesielt vanskelig hvis de kjenner eller bryr seg om den andre kvinnen personlig. Atter andre ville vite om hun var ung, vakker, eller hva det var ved henne som fikk mannen hennes til å risikere ekteskapet.

Og det er her du kan nå en glatt bakke. Selv om jeg er enig i at du fortjener å vite hvem hun er, vil jeg advare deg om ikke å bli besatt av henne når du først har fått denne informasjonen. Det er forståelig at du vil vite så mye du kan om juks (og det inkluderer informasjon om ham.) Men noen koner får den grunnleggende informasjonen de ønsket og finner ut at det ikke er nok. Så vil de ta det videre og undersøke ham, konfrontere ham og deretter fortsette å tenke på ham eller dvele ved ham.

Dette er ofte ikke i din beste interesse. Enten du vil redde ekteskapet ditt eller ikke, bør fokuset være på din evne til å helbrede og gå videre. Hvis du dveler for mye ved det, vil du hindre din evne til å gjøre dette. Dette er imidlertid ikke mulig hvis du ikke vet hvem han er.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *