Medias krig mot ideer "Perfekt dame"

By | 12 prosince, 2022

I det siste har jeg studert media, lest artikler, sett på nyheter og lett etter noe som jeg kan føle at det fortsatt er håp for vår verden. Hvis du har lest noen av mine tidligere artikler, vil du allerede vite hvor bekymringene mine ligger.

For de av dere som leser meg for første gang, er min bekymring for kvinner i dag og å finne deres sanne identitet.

Kvinner i dag har hard konkurranse. Jeg har også snakket med mange menn, og de har sagt til meg at de ikke vil bytte sexen for penger. De synes faktisk synd på dagens kvinner. Noen av dem delte til og med med meg at de hater det faktum at uansett hvor de ser, sitter medias idé om «Den perfekte kvinnen» fast i ansiktene deres. Det er vakkert å se på, sikkert enhver mann vil sette pris på et vakkert bilde. Det som skjer i det øyeblikket er imidlertid at de (menn) befinner seg i en situasjon der de blir forrådt av partneren sin uten å vite nøyaktig hvordan de skal reagere. Jeg vet, jeg vet, noen av dere tenker at det er kvinners feil at menn tenker slik. Jeg vil være enig i noen tilfeller, men disse menneskene jeg snakket med var ganske autentiske i det faktum at de ikke satte pris på det selv.

Jeg vil være den første til å si ja til prostitusjon. Hvorfor? Fordi det avskrekker onde gatevoldtektsmenn fra å angripe intetanende kvinner. Jeg sier ja til banning; Det gir menn som er redde for å nærme seg ekte kvinner en sårt tiltrengt naturlig frigjøring. Jeg sier ja til alkohol og sjokolade med is, men før du rynker på pannen for det jeg sa, min kjære leser, hør meg. „Jeg tolererer ikke makten og den hemningsløse herregården som media dytter alt dette ned i strupen på oss. Jeg trodde dette var et fritt land. Vi mistet retten til å velge når vi vil ha medienes idé om, „Den perfekte kvinnen ,“ hver gang vi ser på TV. Slå på, gå inn i en bar, kjøre nedover gaten (billboard), åpne et magasin, lytte til en sang, eller til og med bare se på rommene til tenåringsjentene våre og strupen sitter fast.“

Jeg leste en artikkel som annonserte den nye TV-serien for denne høstsesongen. Jeg ble forferdet da jeg leste om den grafiske volden som ble brukt mot kvinner. Episoder viser en kvinne som blir slått i et bur, med gaffatape over øynene, mens en manns hånd er vist å gripe de blodige fingrene hennes gjennom stengene i buret og rive ut neglene hennes. En annen er lenket som en kjellerhund av sin såkalte kjærlige ektemann. Det blir for ille; En kvinne blir forkrøplet av et giftig edderkoppbitt og voldtatt av en maskert mann. Samfunnet tillater disse etter å ha sett middag. Jeg er flau over å si at dette er min verden. De lager mer lyd når Janet Jackson glir av en av brystvortene hennes under en ekkel fotballkamp. Med ett ord…TRIST!! Media har tydelig funnet ut hvordan man kan tjene penger på hver kvinnes bekostning. På en mye lykkeligere tone, kan jeg si „Cheers Dove“. Dove presser hardt på og har en oppoverbakke kamp for å bringe tilbake det som ble satt inn i denne verden som The Real Women.

Sjekk det ut: (kopier og lim inn i nettleseren din) http://www.youtube.com/watch?v=fHX6frPHpQo…. Jeg kom over en artikkel som prøvde å finne denne forfriskende endringen. Magasinet, som er stolt av å bruke luftbørstede modeller med realistisk utseende, kaller Dove-jentene «sivile» i denne reklamefilmen. Ha! Nå er det et veldig tydelig bevis på nederlag. De prøver også å si at dagens kvinner ikke vil kjøpe fra annonser som ikke lover deg urealistisk skjønnhet. Damer, så vidt jeg leser kaller media dere idioter. Jeg tar det som en skikkelig fornærmelse.

Det er på tide at noen reiser seg og gir de negative handlingene til mediene en sjanse. Penger tjenes på bekostning av ekte kvinner, som jeg allerede har sagt en gang. De siterer noe så dumt som kvinner som ser fete ut i buksene sine, bekymrende som usikkerheten ved aldring. DUH! Ingen har noen gang sagt at det var nytt. Jeg er også nysgjerrig på hvor langt kvinner i dag er villige til å la medias idé om «den perfekte kvinne» gå. Vi er allerede bakdelen av spøken med kosmetisk kirurgi. Jeg tror den eneste grunnen til at enhver kvinne blir slått av de ekte kvinnene på Dove er fordi de har blitt så hjernevasket at medias idé om „Den perfekte kvinnen“ er ekte. Jeg synes synd på dem. Kvinner i dag, vi må stå opp og slå tilbake. Ikke la dem bli til Barbie-dukker som skal være ekte.

Så mange kvinner er forvirret om hva som er og ikke er det. Hvorfor tror du så mange kvinner lider av lav selvtillit, med kosmetisk kirurgi på hvert gatehjørne og så mange urealistiske forventninger fra media om hvordan en kvinne skal se ut? Bla bla. Ikke rart kvinner er så forvirret.

Vel, jeg vet at det er styrke i tall og jeg vet at det er flere kvinner i dag som er lei av alle ideene i media. Damer med lav selvtillit, stå på, gå på butikken og støtt DOVE Hva så? De tjener penger og ja, kanskje er det en sannhet at de også bruker oss som et middel til profitt. Men vi har i det minste et sted å begynne å snu ting. Vi kan aldri snu dem tilbake, men vi kan få dem til å jobbe for oss, ikke mot oss. Å hvis noen tror at Dove spurte meg, eller betalte meg for å snakke om dem på bloggen min, nei og nei. Jeg snakker for hver kvinne med alt søppelet media prøver å mate verden med. Womens Selfesteem.com er glade for å kunne si at Dove gjør en god jobb med å forsvare de „ekte kvinnene“ i dag.

„Ikke trekke deg tilbake bare for å bevare freden,

Å stå opp for din tro bygger selvtillit og selvtillit.“

-Oprah Winfrey

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *