Plus size motehandel på nett

By | 30 října, 2022

Jeg blir ofte overrasket over folks reaksjoner når jeg forteller dem at jeg kjøpte det siste antrekket mitt på Internett. De forstår ikke hvordan jeg kan „risikere“ å kjøpe noe personlig på nett, uten å røre eller prøve det først. Dette er det vanligste svaret fra mange venner og slektninger som komplimenterer meg for det nye antrekket mitt, spør meg hvor jeg har det fra og jeg forteller dem… på nettet!

Saken er at de fleste av disse tilbakemeldingene kommer fra personer som er størrelse 10 eller mindre, og som ikke forstår hvilken smertefull opplevelse å kjøpe klær kan være for en kvinne som er størrelse 20.

Jeg husker da jeg var liten hatet jeg å handle med søskenbarn eller venner. Mesteparten av tiden ble jeg deres shoppingassistent i stedet for deres medkjøper; Da jeg ikke fant noe jeg likte som var i min størrelse, hadde jeg vanligvis ikke noe annet valg. Jeg skjønner ikke hvorfor de fleste butikker ikke kan åpne øynene og innse at de fleste kvinner er svingete! Det føltes så urettferdig for meg (og føles fortsatt) at de fleste fasjonable klesstiler ikke er tilgjengelige for kvinner i store størrelser.

Handleopplevelsen min endrer seg fra natt til dag når jeg finner store klesbutikker på nettet. Jeg kunne ikke tro hvor mange butikker som er tilgjengelige på nettet for kvinner i store størrelser. butikker som utelukkende har mote i store størrelser; Kjoler og tilbehør som så bra ut og som var min størrelse. Jeg var fornøyd med oppdagelsen min, det lette mange av shoppingproblemene mine.

Jeg kan nå si at mengden pluss-size-butikker tilgjengelig på nettet har vokst enormt gjennom årene, og kvaliteten på tilgjengelig mote har definitivt forbedret seg. Store butikker på nett kan nå tilfredsstille alle smaker, anledninger og størrelser.

Jeg bestemte meg for å dele disse tankene med deg for å oppmuntre andre store kvinner som leter etter akkurat denne kjolen eller som bare vil vurdere muligheten til å handle på nett etter flere klær fordi, tro meg, det vil åpne opp mye. Stilige dører for deg!

Her er mine syv viktige grunner til at jeg personlig handler på nettet for det meste av klærne mine, og hvorfor jeg anbefaler netthandel for alle kvinner i større størrelser.

1. Størrelse tilgjengelig

Du trenger til slutt ikke å bekymre deg for om butikkene har varen du ønsker i din størrelse, for nettbutikker i plussstørrelser imøtekommer utelukkende behovene til kvinner i store størrelser. Det vil si at de vanligvis fører varer fra størrelse 12 eller 14 til 48 og oppover! De fleste butikker har egne størrelsesgrenser, for eksempel kan noen stoppe ved størrelse 34, mens andre kan ha varer opp til størrelse 50. Dette varierer vanligvis fra butikk til butikk.

2. Uendelig utvalg av stiler

Når du er ute og handler i generelle butikker, er du ganske begrenset til klesstilene som er tilgjengelige i en butikk. Noen butikker kan fokusere på formell klær i stedet for fritidsklær, og noen har for eksempel ikke badetøy eller undertøy. Denne vanskeligheten eksisterer ikke på nettet. Hvorfor? De fleste klesbutikker i store størrelser på nettet har en rekke stiler. Når du handler på nettet er det også lettere for deg å gå fra en butikk til en annen hvis du er ute etter en annen stil.

3. Shopping er enkelt

Jeg vet ikke med deg, men shopping er en kjedelig oppgave; Går rundt i de store butikkene, mellom disse den ene og den andre. Føttene dine vil gjøre vondt på slutten av dagen; Får deg til å lure på hvorfor du gikk til alle de problemer i utgangspunktet! Å handle på internett for å se hva som er på lager, hva som er på mote og hva prisklassen er kan gjøres med bare et museklikk. Du kan utrettelig klikke deg fra butikk til butikk.

4. Større utvalg

Når jeg handler klær på nett, opplever jeg generelt at jeg blir utsatt for et mye større utvalg av varer enn når jeg handler i en vanlig butikk. En butikks nettsted viser vanligvis alle varene som er tilgjengelige i den aktuelle butikken, slik at du kan se alt på nettet. Moten tilgjengelig for kvinner i store størrelser online fra forskjellige butikker er rett og slett uendelig; Du finner butikker for enhver smak, alder og størrelse. Du finner den riktige butikken for deg!

5. Spar de kronene

Det er mye enklere å lete etter de beste varene på nettet. Tenk deg at du har funnet en vare du ønsker å kjøpe; Du kan enkelt notere det ved å bokmerke siden, og før du faktisk kjøper den varen kan du bla gjennom andre klesbutikker i store størrelser for å se om de har samme eller lignende varer til billigere priser. Det er også mange kampanjer og salg på nettbutikker i store størrelser Noen butikker kan velge å holde deg oppdatert om kampanjene sine ved å sende deg et månedlig nyhetsbrev, som vil holde deg oppdatert med pengebesparende tilbud, tilgjengelige kuponger og rabatter.

6. Vennlig handleopplevelse

Jeg vet ikke med deg, men en ting jeg virkelig hater er den ekle holdningen og blikkene jeg noen ganger får fra shoppingassistenter når de sier til deg: „Beklager at vi ikke har dette i din størrelse!“ Jeg tror de trenger litt sjokolade i systemet sitt! Du vil absolutt ikke finne noe av dette på de fleste pluss size-butikker på nett, ettersom de forstår behovene til pluss size-kvinner og de vennlige kundeservicerepresentantene er vanligvis plus size-kvinner.

7. Praktisk!

Dette er definitivt min favorittfordel med å handle på nett. Det er rett og slett praktisk! Du kan handle når som helst, hvor du vil, og du kan til og med handle i pyjamasen! Du har nok tid til å tenke på kjøpet ditt, gå over varene du vil kjøpe igjen og igjen til du tar en endelig avgjørelse. Det handler bare om deg og din tid.

Generelt er netthandel en mye mer behagelig opplevelse. Personlig handler jeg på nett for et bredt spekter av varer på grunn av tidsbegrensninger og dagligliv; Men selv om jeg var over hele verden, ville jeg fortsatt elske å handle på nettet når jeg leter etter nye klær og tilbehør fordi det er en så tilfredsstillende opplevelse. Jeg anbefaler netthandel i pluss size motebutikker til alle plus size kvinner som har problemer med å finne klær de liker og som passer dem. Internett vil få deg til å elske shopping og figuren din!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *