Sandys bleier fra Motherease

By | 24 listopadu, 2022

For meg er det en fornøyelig aktivitet å skrive en anmeldelse av Sandys bleier fra Motherease, siden jeg tidligere ble imponert over et annet produkt fra Motherease.

Jeg har endelig funnet en stoffbleie hvor jeg ikke trenger å tørke av laken eller syltetøy etter en natts søvn fra min tisse, lille Chase-hingst. Sandys bleier er mitt nye mest ønskede stoffbleieprodukt. Jeg har også deres one size stoffbleier, som jeg kjøpte og brukte sammen med Motherease, det var slik jeg oppdaget dette produktet, og det førte til at jeg kontaktet Motherease for mer informasjon.

Babyen min gråt hver kveld når han var i tøybleie, så vi byttet til engangsartikler for nattbruk og jeg satte ham i Motherage for første gang. Han sov gjennom natten og det var med Sandys bleie. Jeg var en veldig glad tøybleier fordi jeg valgte ham til å sove i tøy.

Jeg har en intens våtere og jeg mener det. Den utstyrte bleien med luftstrømsdeksel ble sendt til meg for å bruke med The Sandy. Babyen min lekket ikke eller forlot områder som luktet ubehagelige som urin. Sandy bleier har en liner, hold settet og 15oz. Den flytende sandbleieren i stor størrelse vi fant er en av de mest porøse tøybleiene laget av mødre.

Med det Airflow-tilpassede bleiedekselet kommer bleiene med utskiftbare sammenføyninger ved ben- og midjeåpninger og et luftventilasjonssystem mellom sammenføyningene, noe som er avgjørende for at huden skal „puste“. Dette gir maksimal luftstrøm når babyen raper, og det minimerer trusselen om bakterier ved å holde bleien varm. Små hender kan ikke stoppe dem.

Jeg er veldig fornøyd med mine Sandy-bleier fra Motherease siden jeg har lett etter flere produkter som treningsbukser, alt-i-ett-tøybleier og badebleier (et must for sommeren).

Mothers har eksistert i over 20 år, og det setter definitivt mødre til ro.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *