Tenker menn fortsatt på andre kvinner etter at affæren er over?

By | 21 listopadu, 2022

Jeg hører ofte fra koner som prøver så hardt å redde ekteskapet etter ektemannens affære. Det er vanligvis flere problemer de sliter med, men en av de mest presserende er den andre kvinnen og ektemannens følelser for henne. De bekymrer seg for at mannen ikke er „over“ henne eller fortsatt tenker på henne, eller fortsatt ønsker henne.

Et av de vanligste spørsmålene jeg får er „Tenker mannen min fortsatt på andre kvinner selv om det er ment å være over og vi prøver å redde ekteskapet vårt?“ Noen ganger dagdrømmer jeg om ham, og jeg merker at det er en veldig sterk føler at hun tenker på det. Når jeg spør henne om det, benekter hun det. Men jeg tror hun er redd for å fortelle sannheten fordi hun vet at det kommer til å skade meg. Hvordan kan jeg konkurrere med det når hun skal være med i filmen Hva føler menn om andre kvinner når forholdet tar slutt?“

Svarene på disse spørsmålene er like komplekse som de involverer mennesker og relasjoner. Menns følelser for en annen kvinne varierer sterkt etter frieri og kan endre seg over tid. Jeg vil diskutere dette videre i neste artikkel.

Noen menn ser den andre kvinnen og situasjonen ganske tydelig etter at affæren er over: Selv om konene deres ikke tror dem, insisterer noen menn overfor meg på at de er veldig klare på at den andre personen har gjort en stor feil. De fleste menn i denne kategorien vil si noe sånt som „Jeg vet ikke hva jeg tenkte. Når jeg ser tilbake nå, var jeg en idiot. Min kone kan ikke tro at jeg fortsatt ikke tenker på henne, men jeg gjør det virkelig ikke Og hvis jeg gjør det, så tenk hvor dum jeg var og hvor mye risiko jeg tok.“

Hvis du hører denne reaksjonen fra mannen din, kan du noen ganger se på handlingene hans for å være sikker. Det kan være at når han drar, hvis han i det hele tatt tenker seg om, er det akkurat som beskrevet. Og hvis han gjør alt han kan for å gjøre det riktig og viser seg å være oppriktig, angrende og imøtekommende, noen ganger kan du spare deg selv for mye tid og sorg hvis du er i stand til å forstå og ikke engang kan lese tankene hans , Men du kan se på handlingene hans for å se om intensjonene hans stemmer overens med ordene hans. Utover det må du virkelig bestemme deg for om du vil stole på ham eller ikke før han gir deg en konkret grunn.

Avhengig av hvordan forholdet endte, tenker noen menn fortsatt på den andre kvinnen: Når slutten av forholdet fortsatt er ganske friskt, vil mange menn fortsatt ha noen gjenværende følelser. Mange av dem innrømmer for meg at når forholdet plutselig slutter, kan de føle at de manglet en viss avslutning, og det vil se tilbake på dem.

Eller, hvis ektefellen deres slår dem og gjør livet ganske vanskelig for dem (selv når de fortjener det), kan de se tilbake med litt lengsel på tiden du visste om og falt fra hverandre. Noen ganger kan de sidestille disse følelsene med en annen person. Og noen ganger vil de fortelle seg selv at de virkelig hadde sterke følelser for ham som ikke bare vil ende over natten fordi alle vil ha dem. Mange av dem vil fortelle seg selv noe sånt som: „Jeg har valgt familien min og prøver å gjøre det rette. Men jeg har fortsatt følelser. Jeg kan ikke hjelpe disse følelsene. Jeg vil ikke ha dem, men noen ganger gjør. Viktig poeng. Jeg handler ikke på dem.“

Over tid kan disse følelsene endre seg drastisk og ofte begynne å avta. Det er ofte når det hele fortsatt er ferskt og alle fortsatt føler at følelsene kan være sterkest.

Hvordan håndtere det når du mistenker at han fortsatt har følelser for en annen kvinne: Her er problemet med hele denne situasjonen. Verken du eller mannen din kan kontrollere følelsene hennes. (Selv om hun kan kontrollere om hun handler på dem.) Mange menn vil si at de ikke vil ha disse følelsene for henne i det hele tatt, men de kommer bare inn i hodet hennes og hun har ingen kontroll over dem. Jeg vet det er fristende å spørre ham om disse følelsene, men etter min mening er det feil samtale. Du vil ikke fortsette å trekke oppmerksomheten hans til henne. Hvis du prøver å redde ekteskapet ditt, vil du at hun skal fokusere på deg og ekteskapet.

Noen ganger må du bare stole på deg selv og prosessen og vite at mens ting er ferske, kommer kampene til å bli større. Du må tro at når du er i stand til å rehabilitere og gjenoppbygge ekteskapet, vil ting forbedres dramatisk på alle fronter. Og det tar vanligvis litt tid for henne å være i stand til å se ting så klart som hun trenger for å følge følelsene sine.

Poenget er ofte at når du er i stand til å transformere og forbedre ekteskapet ditt, bør fokuset flyttes til dere to og ingen andre. Men hvis du dveler ved det og får oppmerksomheten hans uten å ta deg tid til å handle, kan dere påføre dere begge mer smerte og frustrasjon enn nødvendig.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *